School

Brievenbus al 2 weken niet geleegd

Brievenbus al 2 weken niet geleegd

De brievenbus aan de kleuterschool van Zonderschot wordt al bijna twee weken niet geleegd, tot ongenoegen van de bewoners. Een groot deel van de brieven in de bus was bestemd voor de Chiromeisjes die sinds gisteren terug zijn van kamp. "We vonden het al zo raar dat we geen brieven kregen", aldus de Chiromeisjes.

door School ISS Cool -

Bijna 700 rennertjes tonen hun fietskunsten

Bijna 700 rennertjes tonen hun fietskunsten

Als echte helden werden de bijna 700 jonge deelnemers van de Wielerzesdaagse in het centrum van Baarle-Hertog onthaald. Net als een wielerpeloton kregen de kinderen applaus van de talrijke aanwezigen die zich naast het kronkelend parcours hadden gezet. "Volgend jaar doe ik zeker weer mee", glunderde een 9-jarige trots toen hij voorbij reed.

door Den Dockx -

Opnieuw hoop voor Maithili (12)

Opnieuw hoop voor Maithili (12)

Er is weer hoop voor Maithili Vanhille (12) uit Assebroek. Het meisje vertrok enkele weken geleden naar Mexico voor een experimentele behandeling tegen haar zeldzame hersentumor en is nu lichtjes aan de beterhand. "De eerste resultaten zijn bemoedigend. In België hebben ze onze dochter opgegeven en krijgen we geen steun. Minister De Block, hopelijk leest u dit ook. Schiet eindelijk in actie en geef kinderen met een gelijkaardige tumor een kans om te overleven", zegt papa Sam vanuit Mexico.

door School ISS Cool -

ISS

Klik hier voor méér School ISS Cool schoolnieuws!